|the only way to do great work, is to love what you do   Steve Jobs

inge strauven

Na mijn studies arbeids- en organisatiepsychologie en bedrijfseconomie kwam ik in het bedrijfsleven terecht in 2004. Sindsdien verbreedde ik mijn HR kennis met rekrutering, alles rond opleidingen en het inzetten op het groeipotentieel van medewerkers. Ook het competentiegericht denken (wat zijn de sterktes en zwaktes van eenieder) en onderliggende drijfveren zijn mijn stokpaardjes.

Ik ben overtuigd dat iedereen zijn sterktes heeft en ook zijn ‘hoek af’. De kunst is om de job en de omgeving te vinden waarin je jouw sterktes kan inzetten en jouw ‘hoek af’ minder relevant is. Naast het uitdragen van deze gedachte binnen het bedrijfsleven, wil ik dit ook als bemiddelaar, coach en loopbaanbegeleider inzetten om anderen te helpen de juiste weg te kiezen.

Een eerste stap om dit te verwezenlijken is connecteren met jezelf om je waarden, behoeften en sterktes te leren kennen en hiermee aan de slag te gaan.

Anderen omschrijven me als een respectvolle en integere vrouw met veel empathie, die onbevooroordeeld kan luisteren.

De oplossingen vind ik niet voor jou maar ik wil wel graag je copiloot zijn tijdens deze reis om samen tot inzichten te komen.