|the only way to do great work, is to love what you do   Steve Jobs

kurt mees

Ik ben Kurt Mees, getrouwd en fiere vader van 3 dochters. Het mooiste dat ik ze wens, is dat ze helemaal mogen opgroeien tot wie ze echt zijn. Vanuit die drijfveer heb ik samen met mijn collega Karen de VZW Saamen opgestart waar we kinderkampen organiseren en spelenderwijs werken rond een gezond en positief zelfbeeld. Daarnaast hebben we een coaching praktijk Thonzent waar we aan individuele begeleiding doen, van kind als ouder. En dat geeft ons beiden bijzonder veel energie om als gecertificeerde talenten coachen met jonge en minder jonge mensen aan de slag te mogen gaan.

Professioneel heb ik al heel wat watertjes doorzwommen in mijn 25 jarige carrière en heel dankbaar voor de gevarieerde kansen die ik gekregen heb. Best wel uitdagende opdrachten, waar ik telkens met een complementair team heb mogen samenwerken. Maar het meest energie haalde ik en haal ik nog steeds, om ieder individu in het team te zien groeien, en openbloeien, ze te ondersteunen waar het nodig is, zowel professioneel als als mens. Omdat iedereen groeit en openbloeit, vind ik het ook fijn om onze teamleden te ondersteunen als ze met hun talenten nieuwe oorden wilden ontdekken, als nieuwe collega's aan te werven om ons team te versterken.

Met mijn 20 jaar leidinggevende ervaring in de bedrijfswereld, gecombineerd met vaardigheden als waarden gedreven personal coach, wil ik jou graag helpen in de zoektocht naar een nieuwe inzet die helemaal past bij jouw talenten, ervaringen en waarden. Want ook jij verdient een uitdaging waar je maximaal je zelf mag en kan zijn en waar werken niet aanvoelt als werken.