|wherever you go, there you are   Jon Kabat-Zinn

mindfulness@work

Burn-out, bore-out, medewerkers die afwezig zijn op de werkvloer omwille van het feit dat er geen emotionele draagkracht meer is… Als we er cijfers op moeten plakken, het neemt ongekende vormen aan. Hier en nu hebben we meer en meer te maken met immens veel prikkels, de druk van altijd bereikbaar te moeten zijn, de druk om beslissingen te nemen, de druk van productiviteit, de druk van kwaliteit, de druk van ...

Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die zowel leidinggevenden als werknemers in grote en kleine bedrijven leert omgaan met stress, piekeren, terug voeling krijgen met zichzelf als mens. De training richt zich op het voorkomen van uitval door stress & burn-out, het stimuleren van het probleemoplossend vermogen en het bevorderen van authenticiteit. Mindfulness biedt een verruiming van de persoonlijke ontwikkeling thuis én op het werk.

Praktisch
Mindfulness @work kan in groepsessie of individueel.
Je kan erop rekenen dat ik als gediplomeerd Mindfulnesstrainer het traject professioneel begeleid. Cursusmateriaal is inbegrepen. Matten, dekens en kussens zijn aanwezig.

Bij mooi weer gaan de sessies door in de natuur.
Voor zelfstandigen en bedrijven maak ik steeds een offerte op maat.

Geïnteresseerd?
Neem vrijblijvend contact op met Elisabeth Vanlessen via info@mindfulworkandlife.be of 0488 07 87 69.