|the only way to do great work, is to love what you do   Steve Jobs

sandy hermans

Ik ben Sandy, mama van drie kinderen en zelfstandig perinataal psycholoog. Een moeilijke benaming om aan te geven dat ik mensen graag ondersteun vanaf de zwangerschapswens tot een aantal jaren na de geboorte.

Het krijgen van een kind is een ingrijpende levensgebeurtenis en soms is het prille ouderschap niet zo vanzelfsprekend. Zeker wanneer deze periode anders verloopt, dan waar je werkelijk op had gehoopt, kan dit gemengde gevoelens met zich meebrengen en je wereld helemaal op zijn kop zetten. In onze maatschappij heerst er helaas nog vaak een taboe als je als (toekomstige) ouder niet op die zogenaamde “roze” wolk zit. De licht-, donkergrijze of soms zelfs zwarte tinten mogen vaak niet gezien, benoemd of erkend worden. Daarnaast kan het als een zware opdracht lijken om als jonge ouder tegemoet te komen aan de verwachtingen die deze maatschappij stelt, met name bijvoorbeeld de combinatie met werk.

Hoe kan jij als persoon alle ballen in de lucht houden? Voldoet je job nog aan jouw waarden en normen die jij belangrijk vind? Kan je voldoende verbinding maken met jouw behoeften en dit ook kenbaar maken aan je baas of meerdere? Hoe kan jij een goede balans houden tussen werk en privé? Hoe kan jij het leven leiden dat jij zelf wil, zonder het gevoel te hebben geleefd te worden?

Laten we samen binnen loopbaancoaching onderzoeken hetgeen JIJ belangrijk vindt om zo te komen naar ‘JOUW geluk in het leven’.

Sandy Hermans

Sandy Hermans

Boeberg 35
3700 Tongeren
Terug naar team