|ga je mee verdwalen? ik weet de weg   Loesje

coaching/therapie

Je weet dat je leven verandert of dat je het wilt veranderen.
Je zit met vragen over jezelf, je werk, je situatie.
Je weet niet goed welke richting je uit moet.
Je wil jezelf herontdekken, een nieuw pad inslaan...
Je wil groeien als mens.

Alles begint bij jezelf. Wat je aandacht geeft, groeit.

Sessies bij Mindful Work & Life geven je verbondenheid met jezelf, inzichten, vertrouwen en verlangen. Het plan van je verlangen dat ervoor zorgt dat jij mindful groeit in je werk en in je leven.

Als je wil instappen, maken we een afspraak. Online of in de praktijk. Ik vind het belangrijk dat ik kan toelichten waar wij voor staan, dat ik kan luisteren naar wie jij bent en waar je tegenaan loopt en wat je verwachtingen zijn.

Laten we, hoe jij in het leven en in je werk staat, vastpakken en er iets mee doen!

praktisch

De sessies zijn individueel en tijdens het intakegesprek kijken we waarin jij begeleiding vraagt. Vanuit de vraag en in overleg kiezen we een passend traject voor jou.

De sessies kunnen zowel in mijn praktijk plaatsvinden als online.

We kunnen een traject starten via losse afspraken. Een traject via formule is meer compleet, maar losse afspraken kunnen ook.

Wil je via trajectformule? Klik hier voor de mogelijke opties.

Wil je een afspraak boeken?

Dan is het particulierentarief 72,50 euro per sessie. De sessies zijn afspraken van een uur (60 minuten en niet de 45 min zoals gangbaar is in de sector).

De betaling gebeurt op het einde van elke sessie.

Belangrijk ivm de tarieven:

Ben je al wegwijs na het intakegesprek en is het vervolgtraject niet nodig of is het traject niet wat jij nodig hebt, dan wordt het intakegesprek gefactureerd aan de geldende tarieven zijnde 68 euro/sessie.

Ben je particulier en werknemer?

Deze trajecten worden niet door de mutualiteit vergoed. Ik ben erkend als loopbaancenter (loopbaanbegeleiding kan ook via loopbaancheques), als dienstverlener KMO portefeuille en WSE gecertificeerd.

Het is mogelijk dat jouw werkgever tijd of geld vergoedt voor een coachtraject, training of een persoonlijk ontwikkelingsproces.

Het kan zelfs zijn dat in je arbeidsregelement een coach- of opleidingsbudget is opgenomen. Neem contact op met je werkgever wat hier de mogelijkheden zijn.

Ben je ondernemer?

Heb je een eigen onderneming die je van binnenuit wil organiseren en laten groeien? Dan zijn er andere pakketten op maat van jouw onderneming. Neem contact op en dan doen we een voorstel op maat. Mindful Work & Life is ook erkend dienstverlener voor advies via KMO portefeuille en is ook WSE gecertificeerd. Dit maakt dat er voor werkbaar werk ook subsidies mogelijk zijn.