|the only way to do great work, is to love what you do   Steve Jobs

elke bollen

Ik ben Elke Bollen, geboren in 1977, opgegroeid en woonachtig in Lanaken. En aldaar praktijkhoudster van Vivenda, met als motto ‘vita vivenda est’. Het leven is er om geleefd te worden. En liefst op een gelukkige en waardevolle manier. Ook ik probeer te leven op een waardevolle manier, vooral door veel kwaliteitsvolle tijd door te brengen met mijn gezinsleden. Ik ben een familiemens, maar ook een activiteiten- en reismens, en bovenal een mensenmens.

De keuze om psycholoog te worden sloot dan ook goed aan bij mijn levenswaarden en enthousiasme. Ik heb psychologie gestudeerd aan de universiteit van Maastricht. Sinds 2000 werk ik als psycholoog op de poli psychologie en de afdeling psychiatrie van het academisch ziekenhuis Maastricht. Hiernaast heb ik een onderwijs- en mentorrol op de universiteit. Deze rollen vertolk ik heden nog steeds deeltijds. Maar ik ontdekte dat ik nog meer mensen wilde bereiken en begeleiden, waarna ik in 2013 de psychologiepraktijk Vivenda heb opgestart. Hier kan je je melden als het leven je niet meer goedgezind toelacht, of als je ontevredenheid ervaart in het werkend leventje, of als het je niet meer lukt het dagelijkse leven waardevol in te kleuren.

Bij Vivenda kan u dan terecht voor psychologische begeleiding en/of loopbaanbegeleiding. Omdat jij en je leven de moeite waard zijn.