|the only way to do great work, is to love what you do   Steve Jobs

stefanie caerts

Mijn passie voor het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei en een flinke dosis HR-ervaring, zorgt ervoor dat ik met energie en enthousiasme jouw loopbaantraject ter harte neem.

Mijn reis omvat niet alleen een diepgaande kennis van human resources, maar ook mijn rol als EFT-coach en therapeut, waarbij ik mensen heb geholpen om emotionele blokkades te overwinnen en innerlijke balans te vinden.

Ik geloof sterk in de kracht van loopbaanbegeleiding als een perfecte aanvulling op mijn eerdere ervaringen. Het stelt me in staat om mensen te ondersteunen bij het ontdekken van hun ware potentieel en hen te begeleiden naar vervulling in hun professionele en persoonlijke leven. Wat ik doe, draait altijd om de persoon in zijn geheel. Ik ben er vast van overtuigd dat elk individu unieke behoeften heeft en dat het essentieel is om deze te erkennen en te respecteren in elke stap van hun groeiproces.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou op reis te gaan en je te helpen de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Stefanie Caerts

Stefanie Caerts

Aardeweg 72
3582 Koersel
Terug naar team